Recuperari Creante

Prin serviciile oferite, Cabinet individual de avocatura Bogdan Ilea va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul, in cazul in care aveti facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante, de orice natura.

Procedura de recuperare consta in activitatea desfasurata de catre Cabinet individual de avocatura Bogdan Ilea cu scopul de a determina debitorii sa plateasca clientului pe langa creantele restante, majorarile si penalizarile aferente sumelor scadente, si de asemenea monitorizarea indeplinirii obligatiilor de plata.

Sistemul de recuperare a creantelor presupune doua etape, una extrajudiciara, in care se incearca recuperarea pe cale amiabila a creantei, si una judiciara, care este folosita doar daca in etapa extrajudiciara nu s-a obtinut niciun rezultat, in aceasta etapa se lasa solutionarea litigiului instantelor de judecata competente.

Pentru a apela la serviciile noastre ne puteti contacta telefonic, sau puteti transmite documentele prin e-mail, fax sau posta, accesand datele de contact.

.In urma primirii documentelor, se va semna personal sau via fax un contract de asistenta juridica, si se vor demara imediat procedurile de recuperare a creantelor, pentru ca Dumneavoastra sa va puteti recupera banii si dobanzile aferente in cel mai scurt timp.