Despre noi

Consideram ca, in activitatea de consultanta juridica,

avocat-ilea-bogdan-zalau

este necesar un salt calitativ de la relatia simpla intre un client si avocatul sau catre un adevarat parteneriat in care avocatul sa isi asume o parte din responsabilitatea sfaturilor sale.

Pe langa cunostintele solide de drept, noul avocat trebuie sa cunoasca mediul de afaceri, sa aiba competente in anticiparea relatiilor comerciale si sa devina, tot mai mult, un manager al carui obiectiv este stabilirea zonelor de risc din activitatea manageriala, evaluarea acestuia si propunerea de solutii optime in vederea reducerii sau inlaturarii acestui risc.

Impreuna cu echipa de specialisti in diverse domenii cu care colaboram in mod constant (notari, traducatori autorizati, executori judecatoresti, experti topografi si de cadastru, legisti, experti auto, experti tehnici si experti contabili) va asiguram solutii la un inalt nivel profesional,venind in sprijinul clientilor nostri cu cele mai eficiente solutii.
Reputatia si increderea numelui ILEA in avocatura a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care se trateaza toate aspectele juridice, specialistii nostri incercand de fiecare data rezolvarea problemelor in maniera cea mai eficienta pentru clienti.